Tokyo Burger Spots: AS Classics Diner πŸ”

And another one (in my DJ Khalid voice)

Menu cover

If you’re joining us on our quest for the best burger spots on the Kanto Plain then make sure you add this Classic Diner to the list.

Bar offerings

Located in Roppongi Hills this spot is a GREAT place to stop in after visiting an exhibit in the Mori Art museum or catching a movie at the TOHO Cinemas in Roppongi Hills. The restaurant offers in door or outdoor terrace seating that is the perfect spot for an evening dinner in the Summer or Spring. They even have heating lamps for the brave to dine outside during winter.

Sticking with the classic theme there are limited seating options inside, so make sure you come early before the dinner crowd or catch them on a non weekend night. There are no reservations, but if you come and there’s a wait it’s definitely worth it. If you don’t have the time to stick around or are staying nearby they do offer a take out option so you don’t have to wait for a seat!

The staff is friendly and quick to respond. There were high chairs and a child friendly menu to help for the picky eaters we all bring along with us!

Of course, the second most important information (after taste) is pay options!! You’ll be happy to know that AS Classic Diner takes MULTIPLE forms of payment making it a safe option for dinner. Cash of course, is ALWAYS an option!

If you’ve been here before let me know what you thought or if you go later, come back and let me know if you liked it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s